Quatix® 5
Speciellt framtagen för att vara på sjön

  • Du kan ansluta den till kompatibla Garmin-plottrar och andra enheter för att få tillgång till fjärrstyrning3 av autopilot, fjärrstyrd waypointmarkering, datastreaming, assistans vid kappsegling och mycket mer
  • Med den inbyggda FUSION-Link™ Lite-appen kan du styra anslutna StereoActive™-produkter och andra ANT®-aktiverade stereomodeller (RA70/BB100)
  • Elevate™-pulsmätning vid handleden1
  • Uppkopplade funktioner2 innefattar smartaviseringar, automatiska överföringar till vårt träningscommunity Garmin Connect™ och personlig anpassning med hjälp av kostnadsfria urtavlor och appar från Connect IQ™
  • Batteritid: upp till 2 veckor i smartwatch-läge (beroende på inställningar), upp till 24 timmar i GPS-läge och upp till 60 timmar i UltraTrac™-batterisparläge

 

Vi bygger vidare på vår populära fēnix® 5- plattform med nästa generations marina multisport-smartwatch som ger omfattande uppkopplingsmöjligheter för båtar. Du kan ansluta den till kompatibla Garmin-plottrar och andra enheter för att streama data till din quatix 5-klocka, inklusive fart, djup, temperatur och vind. Den är kompakt och elegant och har armband som du snabbt byter ut. Den kan dessutom skryta med avancerade träningsfunktioner och pulsmätning vid handleden. Tack vare inbyggda aktivitetsprofiler och prestationsdata för paddle board, simning- och kanotpaddling har quatix 5 det som krävs, oavsett vad du väljer att göra..

Ta kontrollen var som helst på båten

Med funktionerna för avancerad autopilotstyrning och fjärrstyrd waypointmarkering kan du ha kontrollen på båten, även om det inte är du som sitter vid rodret. Med quatix 5 har du åtkomst till en GHC™ 20-autopilotstyrenhet så att du kan styra autopiloten och ändra kurs, vända och styra båten. Du har också tillgång till fjärrstyrd waypointmarkering, vilket gör att du kan lägga till en waypoint från quatix 5 och synkronisera den automatiskt med din anslutna plotter.

Använd Garmin SailAssist™-funktionerna

När det gäller kappsegling vill du inte bara kunna reglera starttiden, utan även visualisera den. Se en virtuell startlinje som visas på din quatix 5 med två waypoints som skapar startlinjen för en kappsegling. Med Avstånd till startlinje vet du hur långt du är från linjen utifrån avståndet till den virtuella startlinjen. Du har också en nedräkningstimer som räknar ner tiden till tävlingens start och visar tid att bränna om en virtuell startlinje finns. Kryssningsguidning avgör om båten har mot- eller medvrid, och du kan sedan enkelt kalibrera båtens kryssningsvinklar för babord och styrbord med en enda knapptryckning.

Vattensport

Oavsett om du paddelsurfar eller kanot håller quatix 5 reda på paddeltag och distans per paddeltag plus din totala distans. Den räknar även dina varv. Om du åker vattenskidor kan du dessutom kontrollera båtens hastighet med en snabb blick på din quatix 5-klocka.

Navigera på hav och land

quatix 5-klockan är utrustad med högkänsliga funktioner för GPS-navigering och spårning plus ABC-sensorfunktioner (höjdmätare, barometer och kompass). Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för exakt övervakning av stigning och sänkning. Barometern visar utvecklingen i lufttryck på kort sikt och kan användas till att förutsäga väderförändringar. Den 3-axlade elektroniska kompassen håller kursen åt dig oavsett om du rör på dig eller inte. Dessutom finns det ett internt gyroskop som ger förbättrad noggrannhet (och batterilivslängd) i UltraTrac-läge.

Njut av underhållningen

Du kan faktiskt styra underhållningssystemet ombord med quatix 5. Använd den inbyggda FUSION-Link Lite-appen till att styra anslutna StereoActive-produkter och andra ANT-aktiverade stereomodeller (RA70/BB100).

Inbyggd aktivitetsmätning

Oavsett om du befinner dig på vattnet eller torra land kan quatix 5 ha koll på dina fysiska aktiviteter. Den har Elevate pulsmätning vid handleden, vilket möjliggör registrering av puls dygnet runt utan pulsband. Den har även avancerade funktioner för konditionsträning, vilka omfattar träningsstatistik och aktivitetsprofiler för olika sporter/aktiviteter som löpning, cykling, simning, vandring och golf.

Omfattande, smarta anslutningar

Smartaviseringar2 genom quatix 5 gör att du kan ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan – oavsett om du är ute på sjön, på skogsstigen, på golfbanan eller helt enkelt inte befinner dig vid skrivbordet. Andra uppkopplade funktioner är automatiska överföringar till vårt träningscommunity Garmin Connect, LiveTrack och delning på sociala medier via vår kostnadsfria app Garmin Connect™ Mobile.

Imponerar varje gång

Slimmad och snygg design som ger ett unikt intryck både på sjön och på land. quatix 5 är utrustad med Garmins exklusiva armbandsystem QuickFit™, som gör att du kan byta armband snabbt och enkelt utan verktyg. Den innehåller också förinlästa urtavlor med marint tema som du kan ändra alltefter humör. Den är också kompatibel med Connect IQ så att du kan hämta fler kostnadsfria urtavlor och aktivitetsappar.